RSS

Διαγωνισμός καλύτερου Συνθήματος για το «Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό, 2013»



Διαγωνισμός καλύτερου Συνθήματος για το
 «Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό, 2013»


Θέλεις να συμβάλεις στην εκστρατεία της UNESCO για το «Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό, 2013»; Θέλεις το δικό σου σύνθημα να επιλεγεί ως το επίσημο μήνυμα της παγκόσμιας εκστρατείας για την προστασία και τη σωστή διαχείριση του νερού;

Αν ναι, πάρε μέρος στο Διαγωνισμό και η πρότασή σου μπορεί να είναι εκείνη που θα κερδίσει! Οι συμμετοχές πρέπει να είναι αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα ταξιδέψει στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2013, προσκεκλημένος UNESCO (καλύπτει αεροπορικό εισιτήριο και 2 διανυκτερεύσεις)  όπου θα λάβει μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση για το «Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό».

Αν είσαι Μέλος της HELMEPA και θέλεις να λάβεις μέρος στο Διαγωνισμό, ενημέρωσε μας και επισκέψου τον παρακάτω σύνδεσμο για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την 15 Νοεμβρίου 2012:

Στην περίπτωση που νικητής του Διαγωνισμού είναι ανήλικο μέλος των Προγραμμάτων Παιδική HELMEPA ή Ναυτίλοι, η HELMEPA θα καλύψει τα έξοδα του συνοδού (αεροπορικό εισιτήριο και 2 διανυκτερεύσεις).

Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου προς όφελος της παγκόσμιας κοινότητας!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα!