RSS

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ».

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» είναι ο τίτλος του  microsite της εταιρείας  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. που επέλεξε με τον πιο τρυφερό τρόπο, με ένα διαδραστικό παραμύθι (παραπλανητικός ο τίτλος;) με cartoon χαρακτήρες, να μας γνωρίσει από κοντά τον κόσμο της ανακύκλωσης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών .
Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο κ. Ευαισθητίδης, που μυεί το γείτονά του, κ. Αδιαφόρογλου, στην πρακτική της ανακύκλωσης. Μέσα από μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει την ευκαιρία να μάθει ποιες συσκευές ανακυκλώνονται και με ποιο τρόπο, καθώς και  γιατί η ανακύκλωσή τους καθίσταται αναγκαία για τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.
Η 2η έκδοση του “Δεν είναι παραμύθι”  είναι εξίσου ενημερωτική,  διασκεδαστική, διαδραστική κι εξελιγμένη, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας 3D flash animation, αυτή τη φορά για να μας διαφωτίσει για την ανακύκλωση των λαμπτήρων. Σ” αυτή, ο κ.Αδιαφόρογλου ευαισθητοποιεί με τη σειρά του, τους γείτονές του την κ. Δεμεμέλη, τον κ. Περαβρέχη και τον κ. Αμαλάχη.
Ο κ.Αδιαφόρογλου έκανε την προσπάθεια του .
Εσείς θα ευαισθητοποιήσετε τους φίλους σας ;

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα!