RSS

Κάτοικος του Πλανήτη Δέλτα ανάμεσα στους νικητές του 11ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Παραμυθιού !

Πέρασαν αρκετές εβδομάδες από τότε που ολοκληρώθηκε και για φέτος ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παραμυθιού . Οι μαθητές μας έδειξαν μεγάλη ανταπόκριση και σχεδόν όλοι έγραψαν κι από ένα παραμύθι .Και μόνο η συμμετοχή μας σε έναν τέτοιας εμβέλειας διαγωνισμό μας γέμισε με χαρά και ικανοποίηση . Δεν είναι δα και μικρό πράγμα να ξέρεις ότι θα διαβάσουν την ιστορία σου ο Ευγένιος Τριβιζάς , η Λότη Πέτροβιτς Ανδουτσοπούλου και μερικοί ακόμη από τους σπουδαιότερους Έλληνες συγγραφείς...

Η χαρά μας όμως έγινε πολύ μεγαλύτερη όταν δεχθήκαμε προχθές ένα τηλεφώνημα από τα γραφεία του περιοδικού kidsfun που μας ανακοίνωνε ότι μία μαθήτρια μας , η Λάουρα Βασ. , είναι μέσα στους εννέα νικητές του διαγωνισμού ! 

 
Μόλις το έμαθαν οι συμμαθητές της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα νιώθοντας υπερήφανοι για τη φίλη τους ! Αργότερα , όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου , αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές της έδιναν συγχαρητήρια για αυτή τη σπουδαία της διάκριση . 

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ , λοιπόν , στη Λάουρα ( η 1η Κερκυραία μαθήτρια που κερδίζει σε αυτό το διαγωνισμό στα 11 χρόνια διεξαγωγής του ) που κατόρθωσε να πρωτεύσει ανάμεσα σε 25.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα !



Η βράβευσή της θα γίνει στις 3 Ιουνίου στην 11η Γιορτή Παραμυθιού , η οποία θα λάβει χώρα στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα . 

Περισσότερα για την εκδήλωση εδώ .


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα!